מצרכים לקרפ כוסמת
300 גרם כוסמת ירוקה אורגנית כמו של ניצת הדובדבן
450 מ"ל מים
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
משרים את הכוסמת למינימום 3 שעות ומסננים.
מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים לבלילה חלקה ודלילה.
מחממים מחבת נון סטיק.
יוצקים מעט מהבלילה.
מפזרים באופן אחיד ודק על פני כל המחבת על ידי הטיית המחבת לצדדים ומטגנים.
כאשר השוליים של הקרפ מתחילים להתרומם הופכים ומטגנים עוד דקה.
במה ממלאים? בכל מה שרוצים
מתוק עם מייפל, דבש, סילאן ופירות טריים.
מלוח עם גבינה או פסטו, או רצועות של ירקות עם טחינה.