רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשום – מנת ילדים

רכיבים:1 ק"ג חזה עוף נקי משומן וגידים של עוף טוב4 כפות גדושות קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד2 כפות שמן שומשום2 כפות פלפל שושקה או צ'ילי מתוק גרוס½ כוס שומשוםאופן ההכנה:פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי ½ 1 ס"מ ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים, עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס. מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.מעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב. מגישים חם עם ברוקולי מאודה.

רכיבים:
1 ק"ג חזה עוף נקי משומן וגידים של עוף טוב
4 כפות גדושות קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד
2 כפות שמן שומשום
2 כפות פלפל שושקה או צ'ילי מתוק גרוס
½ כוס שומשום

אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי ½ 1 ס"מ ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים, עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס.
מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב.
מגישים חם עם ברוקולי מאודה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר