רכיבים:
1 ק"ג חזה עוף נקי משומן וגידים של עוף טוב
4 כפות גדושות קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד
2 כפות שמן שומשום
2 כפות פלפל שושקה או צ'ילי מתוק גרוס
½ כוס שומשום
אופן ההכנה:
פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי ½ 1 ס"מ ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים, עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס.
מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב.
מגישים חם עם ברוקולי מאודה.