רשת BIGA פותחת בחיפה סניף עם תפריט שלם של מנות ללא קמח חיטה

הסניף שהינו הראשון בישראל שמשתייך לרשת מיועד למגוון קבוצות באוכלוסיה ויש בן גם מעדנייה שמציעה מגוון רחב של דברי מאפה טריים הנאפים במקום – כולם ללא קמח חיטה

רשת בתי קפה BIGA (ביגה) פותחת סניף עם תפריט מלא של מנות נטולות קמח חיטה. הסניף, שהינו הראשון בישראל שמשתייך לרשת, מיועד למגוון קבוצות באוכלוסיהה, החל מחובבי מזון ללא גלוטן, מי שסובלים ממחלת צליאק, או  לנמנעים מגלוטן מטעמי בריאות. שטחו של סניף זה של ביגה בחיפה, הנקרא 'ביגה – ללא קמח' ושוכן ברחוב חורב 12 בעיר, הינו 200 מ"ר, ויש בו 80 מקומות ישיבה, חדר פרטי לאירועים, ישיבה בחוץ, וכמו בכל סניפי ביגה – מעדנייה שמציעה מגוון רחב של דברי מאפה טריים הנאפים במקום, שכאן כולם ללא קמח חיטה.

התפריט מגוון ובריא, ומבוסס על חומרי גלם איכותיים וללא קמח, מתוך מחשבה על הצליאקים ולחובבי מזון ללא גלוטן. בין המנות: פסטות, פיצות הנעשות במקום, כריכים ממגוון לחמים ללא גלוטן, סלטים, סלמון נודלס, קציצות דגים מרוקאיות, נודלס קארי, פאד קפאו, מנות דגים, וגם תפריט מגוון ועשיר של ארוחות ילדים. במעדניית הבוטיק של מוצרים לבית ללא גלוטן, מוצעים מגוון מאפים,  חלות, בצק לפיצה, עוגות בחושות, עוגות מוס, עוגיות, לחמים, פסטות, ממרחים, קרמבו, מקרונים, ועוד קינוחים ללא גלוטן. דוגמאות למחיאים: סלט פנצנלה 54 ₪ , סלט בריאות וקינואה המוגש לצד לחם ללא גלוטן 56 ₪, פאד קפאו 54 ₪, שווארמה סלמון 62 ₪, טוסט ביגה לצד סלט לבחירה 47 ₪.

צילום גליה אבירם

יאיר מלכה, מנכ"ל קבוצת גרג המפעילה את רשת ביגה, אומר: "הודות לשישה  המפעלים בבעלות הקבוצה, שמתמחים בייצור פסטות, לחמים, מאפים, עוגות וממרחים ללא גלוטן, אנו מצליחים לפתוח מקום כמו 'ביגה – ללא קמח',  הנותן  מענה לחלק לא מבוטל מאוכלוסיה הרגישה לגלוטן. הקונספט החדש מבדל עצמו משאר רשתות הקפה הקיימות בישראל, ואנו מקווים לפתוח עוד סניפים בקונספט זה במרכז, בדרום ובירושלים".

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר