שיפודי טופו אסיאתיים על גבעולי עשב לימון

רכיבים:כפות שמן זית1 בצל גדול3 שיני שום1 כפית ג'ינג'ר קצוץקמצוץ צ'ילי2 כפות שמן שומשום1 סלק גדול מגורר בפומפיהחבילה טופוביצה אחת1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ שארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס)2 כפות כוסברה קצוץ2 כפות סויהמיץ מלימון אחדגבעולי עשב לימון גדוליםאופן ההכנה:מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה. מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר.מבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות עד שהסלק מתרכך.מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון. מעבירים לקערה, מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם.מוסיפים עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.שמים על הברביקיו לכ- 7 דקות מכל צד.מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

רכיבים:
כפות שמן זית
1 בצל גדול
3 שיני שום
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
קמצוץ צ'ילי
2 כפות שמן שומשום
1 סלק גדול מגורר בפומפיה
חבילה טופו
ביצה אחת
1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ שארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס)
2 כפות כוסברה קצוץ
2 כפות סויה
מיץ מלימון אחד
גבעולי עשב לימון גדולים

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה.
מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר.
מבשלים על אש קטנה כ- 10 דקות עד שהסלק מתרכך.
מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון.
מעבירים לקערה, מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם.
מוסיפים עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.
שמים על הברביקיו לכ- 7 דקות מכל צד.

מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר