שיפודי עוף במרינדת בייג'ין

משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות במקרר utz צולים על האש
השף ירון שנבל ממסעדת TAYA בקדימה מציע מתכון קליל שמעניק טוויסט אסייתי פיקנטי לשיפודי הפרגית

רכיבים ל-4 סועדים

לשיפודים

1 ק"ג בשר פרגית חתוך לקוביות בגודל 3 על  3ס"מ

למרינדה

3 כפות רוטב סויה

1 כף דבש

צ'ילי חריף קצוץ – לפי מידת החריפות הרצויה

3 שיני שום טרי כתוש

1 כף ג'ינג'ר כתוש

½ כפית פלפל שחור

4 כפות יין אורז או יין לבן חצי יבש

אופן ההכנה

מכינים את המרינדה

מערבבים דבש, סויה, צ'ילי, שום וג'ינג'ר עד קבלת תערובת במרקם של משחה.

מערבבים את המשחה יחד עם הפלפל השחור והיין עד קבלת מרינדה אחידה וחלקה.

מכינים את שיפודי הפרגית

משרים את שיפודי העוף במרינדה למשך 24 שעות במקרר.

צולים על האש.

לעוד מתכונים אסייתיים. להזמנות למסעדת טאיה: 09-7728878

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר