שיפודי פירות טרופיים

רכיבים: 1 אננס טרי1 פאפיה1 סלסלת תותים5 קיוי1/2 מלון50 גרם חמאה2 כפות דבשאופן הכנה:להמיס 50 גרם חמאה, לערבב עם 2 כפות דבש. חותכים לקוביות אננס, מלון פאפיה וקיווי. שמים בקערה ומוסיפים את התותים שלמים.לשפד את הפירות על שיפודי עץ קטנים ולהבריש את הפירות עם רוטב החמאה ודבש.לשים על הברביקיו ל- 3 דקות מכל צד.מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935צילום דניאל לילה

רכיבים:
1 אננס טרי
1 פאפיה
1 סלסלת תותים
5 קיוי
1/2 מלון
50 גרם חמאה
2 כפות דבש

אופן הכנה:
להמיס 50 גרם חמאה, לערבב עם 2 כפות דבש.
חותכים לקוביות אננס, מלון פאפיה וקיווי.
שמים בקערה ומוסיפים את התותים שלמים.
לשפד את הפירות על שיפודי עץ קטנים ולהבריש את הפירות עם רוטב החמאה ודבש.
לשים על הברביקיו ל- 3 דקות מכל צד.

מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר