שקשוקה

חומרים (4 מנות)6 שיני שום פרוסות2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות1 פלפלון חריף קצוץ1 כפית פפריקה מרוקאית1 צנצנת רוטב "פומודורו" ברילהצרור קטן של פטרוזיליה קצוצה4 ביציםשמן ומלחאופן הכנהמטגנים בשמן חם את שיני השום להזהבה קלה, מוסיפים פלפלים קלויים ופלפלון חריף ומטגנים 2 דקות.מוסיפים רוטב "פומודורו" ברילה, מתבלים בפטרוזיליה, פפריקה ומלח ומבשלים 10 דקות.שוברים פנימה את הביצים ומבשלים כמה דקות עד שהחלבון עשוי והחלמון עדיין רך ורוטט.

חומרים (4 מנות)
6 שיני שום פרוסות
2 פלפלים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
1 פלפלון חריף קצוץ
1 כפית פפריקה מרוקאית
1 צנצנת רוטב "פומודורו" ברילה
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
שמן ומלח

אופן הכנה
מטגנים בשמן חם את שיני השום להזהבה קלה, מוסיפים פלפלים קלויים ופלפלון חריף ומטגנים 2 דקות.

מוסיפים רוטב "פומודורו" ברילה, מתבלים בפטרוזיליה, פפריקה ומלח ומבשלים 10 דקות.

שוברים פנימה את הביצים ומבשלים כמה דקות עד שהחלבון עשוי והחלמון עדיין רך ורוטט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר