שקשוקת פילטונה

מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה, מיץ לימון ומערבבים. יוצרים 5 גומות ושוברים לתוכן ביצים. צילום וסטיילינג יפית בשבקין
מותג הטונה פילטונה מציע לשדרג את הכריכים של בית הספר עם שקשוקה שמלבד הטעם שלה מכילה את כל אבות המזון

מצרכים

לחמניות איכותיות גדולות

4 כפות שמן זית

3 שיני שום

1 כף אריסה פיקנטית

2 קופסאות טונה במי מלח כמו של פילטונה

2 קופסאות עגבניות מרוסקות

ו לימון סחוט למיץ

1 גמבה אדומה

1 צרור כוסברה קצוצה

1 צרור פטרוזיליה קצוצה

5 ביצים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים שמן במחבת.

מוסיפים שיני שום קצוצות, אריסה פיקנטית, טונה במי מלח, עגבניות מרוסקות, פפריקה מתוקה, גמבה חתוכה.

מבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות.

מוסיפים, מלח, פלפל שחור, סוכר ומערבבים.

מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה, מיץ לימון ומערבבים.

יוצרים 5 גומות ושוברים לתוכן ביצים.

מכסים ומבשלים כ- 15 דקות.

ממלאים הלחמניות בשקשוקה ונהנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר