שתי ריבות עגבניות: וויטני ג'ינג'ר ולימון, ריבת עגבניות מגי

להניח בסיר את עגבניות השרי והמים. לבשל כ-20 דקות על להבה בינונית. להוסיף את הסוכר ולבחוש ולבשל כ-10 דקות נוספות
מומחי חברת 'הזרע' המפתחת זנים של עגבניות מציעות שני מתכונים: ריבת עגבניות וויטני ג'ינג'ר ולימון, וריבת עגבניות מגי טעימה וקלה להכנה

ריבת וויטני ג'ינג'ר ולימון

מצרכים

1 קופסה עגבניות וויטני

1 כוס (240 מ”ל) מים

1 ק”ג סוכר

1 כפית שטוחה ג’ינג’ר טחון

תמצית וניל (לא חובה)

1/2 לימון בינוני עם הקליפה

2 כפות מיץ לימון סחוט טבעי

אופן ההכנה

להניח בסיר את עגבניות השרי והמים.

לבשל כ- 20 דקות על להבה בינונית.

להוסיף את הסוכר.

לבחוש ולבשל כ- 10 דקות נוספות.

כאשר הסוכר נמס להוסיף את שאר המצרכים (את הלימון לחתוך לפרוסות דקות וכל פרוסה לחתוך ל-4 חלקים).

לבשל על להבה נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת למשך כ- 60 דקות  עד שהריבה מסמיכה ומבריקה.

ריבת עגבניות מגי

מצרכים

1 ק”ג עגבניות מגי (אפשר גם עם וויטני)

700 גרם סוכר

½ כפית פלפל שחור

1 ענף רוזמרין

½ כפית פלפל שחור

1 ענף רוזמרין

מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

בסיר כבד מניחים חופן עגבניות, סוכר ולימון ומועכים היטב.

מוסיפים את שאר העגבניות, ענף רוזמרין ופלפל.

מבשלים על סף רתיחה כשעתיים תוך ערבוב מדי פעם.

מסירים מהאש, מוציאים את הרוזמרין ומצננים.

שומרים בקירור.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר