שייק פסיפלורה
מצרכים
5 פירות פסיפלורה
200 גרם אננס טרי
150 מ"ל מיץ תפוזים
1 בננה
3 קוביות קרח
אופן ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים בבלנדר פרט לבננות עד קבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הבננות שבורות לחתיכות.
מוזגים לכוס גבוהה.
שייק אננס קפוא
מצרכים
300 גרם נתחי אננס קפואים
120 גרם יוגורט רגיל
120 מ"ל חלב שקדים לא ממותק
1 כפית דבש
אופן ההכנה
מערבבים בבלנדר נתחי אננס קפואים, יוגורט רגיל, חלב שקדים ו-1 כפית דבש עד שהתערובת חלקה ובעלת מרקם קצפי.
שייק רימון חמוציות
מצרכים
120 מ"ל מיץ רימונים טרי
110 גרם חמוציות קפואות
80 גרם יוגורט רגיל
1 בננה
1 כף זרעי פשתן
1 כף דבש
אופן ההכנה
מאחדים את כל החומרים בבלנדר לפי הסדר בו הם רשומים.
מערבבים את החומרים עד קבלת תערובת אחידה.
טועמים וממתיקים עם דבש נוסף לפי הצורך.
מוזגים לכוסות, מקשטים בנענע ומגישים.