חומרים ל-4 מנות:
400 גרם דג אדמונית ניר דוד
2 כוסות יין לבן יבש
3 ענפי תימין
לימון קצוץ דק
2 כפות דבש
8 שיני שום כתוש
חצי קילו שעועית ירוקה
בטטה
גזר
4 בצלים ירוקים
אופן ההכנה:
מכינים מרינדה מיין, ענפי תימין, לימון, דבש ושום.
משרים את הדג במשרה למשך 10 דקות.
אופים בתנור למשך 20 דקות בחום של 180 מעלות.
הכנת המצע:
באמצעות קולפן קוצצים את הירקות בצורת סרטים.
מקפיצים את הירקות על מחבת חמה עם מעט שמן זית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
עורכים את המצע על הצלחת ומעליו הדג.