שילוב מעניין של מנה איטלקית קלאסית וניחוח מקומי חגיגי
חומרים ל6- מנות
6 יחידות אוסובוקו עגל חלב במשקל כ- 300 גרם כל אחד
1 כוס דבש
1 לימון סחוט
1 ליטר ציר עגל
1 גבעול רוזמרין
1 גבעול טימין
2 יח תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
קמח לקימוח
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
1 כוס יין אדום
אופן ההכנה
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה מוסיפים את הדבש והלימון לאחר קבלת גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל.
מוסיפים את הרוזמרין והטימין מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר.
מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד כ-15 דקות
מומלץ להגיש על מצע פירה מתובל