מלון הילטון תל-אביב חנך את מרפסת הלובי החדשה הצופה אל הים, ששטחה 1000 מ"ר ומהווה שלוחה של מסעדת הלובי של המלון, המצוידת בדק עץ חדש, רהיטי גן, ספות, שמשיות ופרגולה – כל אלה מול מראה הים. המרפסת פתוחה לאורחי המלון ולקהל הרחב בין החודשים אפריל עד אוקטובר, ומהווה מוקד משיכה למפגשים רומנטיים, משפחתיים, וגם לפגישות עסקיות באוויר הפתוח. לתחום הקולינרי דאג השף הבכיר של הילטון, רפיק ג'בארין, שמציע תפריט חלבי כשר עם מנות דגים, פסטות וסלטים, בעוד השף הצעיר עידן חדד אחראי על המתוקים – מנות אחרונות ועוגות. כמו כן פועל במקום בר-יין עם מבחר מגוון של משקאות אלכוהליים, יינות וקוקטיילים, וגם שתי מכונות יין למזיגה בגדלים שונים מתוך מבחר של 14 יינות ישראליים.
בתחום האלכוהול, מעבר למבחר הגדול במלון הוכנו שני קוקטיילים לציון חגיגות ה- 70 למדינה: קוקטייל העצמאות – מכיל וודקה בלוודר, ליים, ג' ינג'ר ביר, סירופ משמש וסירופ שקדים – 63 ₪; ומרגריטה 70 – מכיל טקילה פטרון סילבר, פטרון ליים, ליקר ליצ'י, מיץ רימונים וסירופ אבטיח – 63 ₪.
מרפסת הלובי פתוחה לקהל בכל ימות השבוע בין השעות 7 בבוקר עד 2:30 לפנות בוקר. בסופי שבוע התפריט מוגבל. הזמנות בטלפון 03-5202222.