מצרכים (20-30 יחידות)
500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר
50 גרם חמוציות
30 גרם זרעי צ'יה
100 גרם שקדים פרוסים
200 גרם שוקולד לבן, חלב, מריר
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי).
מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק, ומורידים מהאש.
מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה.
יוצקים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים מעט.
מכניסים למקרר לשעתיים (מומלץ לאחסן בקירור)
חוות דרך התבלינים בבית לחם גלילית, 04-9533405