רכיבים ל-5-6 מנות
לטארטלטים
150 גרם שיבולת שועל
40 מ"ל שמן קוקוס מומס
40 גרם דבש
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית קינמון טחון
50 גרם פירות יער
למלית
2 יוגורט יווני
דובדבנים או פירות יער אדומים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
קוצצים את פירות היער דק בסכין.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הטארטלט עם הידיים לקבלת תערובת אחידה.
שמים מעט תערובת בתבניות קאפקייקס.
יוצרים צורת כוס בחלק הפנימי (קערה קטנה אליה ישפך היוגורט).
אופים 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים את הטארטלטים ומצננים לפני שליפה מתבניות הקאפקייקס.
לאחר השליפה ממלאים ביוגורט יווני.
מקשטים בדובדבנים או בפירות יער אדומים.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה