טי בון הוא נתח מושלם מבחינות רבות, שילוב נפלא של טעמי בשר שונים. אז הוסיפו קצת פלפל באהבה וראו לאיזו תוצאה הגעתם.
חומרים:
4 נתחי טי בון מיושן, בעובי כ- 3 ס"מ
לרוטב היבש:
1 כף אבקת צ`ילי
1 כף אורוגנו יבש
1 כף כמון טחון
1 כף אבקת שום
1 כף אבקת חרדל
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב היבש ומפזרים היטב על כל חלקי נתחי הבשר. הוסיפו כמות נוספת כאוות נפשכם במידת הצורך.
צולים כל נתח על הגריל למידת הצלייה הרצויה ומגישים מיד.
יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717