לביבות

מצרכים ל- 12 לביבות:שתי יחידות בטטה/תפו"א בגודל בינוניבצל אחד בינוניארבע כפות קמחמלח ופלפל שחורחצי בקבוק שמן לטיגון (עדיף קנולה)אופן ההכנה:מגרדים בפומפייה גסה את הבטטה והבצל.מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש עד עשר דקות.מחממים את השמן במחבת עמוקה.מערבבים לתערובת אחידה ונותנים לה לנוח כחמש דקות.מוסיפים קמח, ביצה ומלח ופלפל לפי הטעם.מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים.מוציאים היישר אל הנייר הסופג.מחכים שיתקרר קצת.המלצה להגשה:לצד שמנת או יוגורט.יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; שישי, 10:00-16:00

מצרכים ל- 12 לביבות:
שתי יחידות בטטה/תפו"א בגודל בינוני
בצל אחד בינוני
ארבע כפות קמח
מלח ופלפל שחור
חצי בקבוק שמן לטיגון (עדיף קנולה)

אופן ההכנה:
מגרדים בפומפייה גסה את הבטטה והבצל.
מניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש עד עשר דקות.
מחממים את השמן במחבת עמוקה.
מערבבים לתערובת אחידה ונותנים לה לנוח כחמש דקות.
מוסיפים קמח, ביצה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים.
מוציאים היישר אל הנייר הסופג.
מחכים שיתקרר קצת.

המלצה להגשה:
לצד שמנת או יוגורט.

יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; שישי, 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר