ל- 8 סועדים
המצרכים:
8 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפתם, מקולפים ומעוכים
1 חבילה של 100 גרם חמאה קרה או מחמאה לשומרי הכשרות
3 כפות רוטב חזרת לבן, כזה שנראה כמו מיונז
מלח, פלפל לבן וחופן של עירית קצוצה דק
אופן ההכנה:
את המחמאה או החמאה הקרים נחתוך לקוביות ונערבב עם תפוחי האדמה והחזרת, נוסיף את שאר החומרים ונגיש.
זהירות: אם נבחש את המחית יותר מדי, נקבל מרקם גמיש כמו של ניוקי, לכן בוחשים בכף עץ מספר פעמים ומגישים.
הערה: את החזרת ניתן להחליף בכף של חרדל ד'יז'ון.