מי אמר שאי אפשר לאכול ארוחת בוקר אחר הצהריים

בעקבות בקשות חוזרות ונשנות של הקהל החליט השף דניאל זך להגיש את ארוחות הבוקר. אחר הצהריים, מעין מחווה למנהג האנגלי. עם הקיץ המתקרב רבים מהסועדים מעדיפים לפנק את עצמם בארוחות קלות בשעות הפחות חמות של היום, ומה יותר טעים מלנשנש את ארוחת הבוקר המפורסמת, בבית העמודים או על המרפסת החמימה?

בעקבות בקשות חוזרות ונשנות של הקהל החליט השף דניאל זך להגיש את ארוחות הבוקר. אחר הצהריים, מעין מחווה למנהג האנגלי. עם הקיץ המתקרב רבים מהסועדים מעדיפים לפנק את עצמם בארוחות קלות בשעות הפחות חמות של היום, ומה יותר טעים מלנשנש את ארוחת הבוקר המפורסמת, בבית העמודים או על המרפסת החמימה?

מי שרוצה לשדרג את ארוחת הבוקר יוכל להחליף את מנת הביצה והבייקון (או חזה הודו מעושן) למנת ניוקי תפו"א (מוגשת ברוטב עגבניות מיובשות, אורגנו, לימון ושום עם גבינת מוצרלה ואצות ים ) או גבינת עיזים מותכת בקימל ושומשום שחור ברוטב דבש, משמש וצנוברים (מוגש עם פאפאדם) או מאפה יומי אחר וליהנות מבראנצ' משובח של אחר הצהריים.

Five O'clock Breakfast: א-ה' 16:00-18:00 במקביל לתפריט העסקיות המוצע במסעדה.

מחיר ארוחת בוקר זוגית 118 שקל.

כרמלה בנחלה, מטבח עונתי טרי מהשוק
רחוב התבור 46 פינת רמב"ם 14,מדרחוב נחלת בנימין, תל אביב
להזמנת מקום: 03-5161417


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר