בראנץ' נדיב באנדיב

אופציה מתאימה לכל מי שרוצה לאכול את ארוחת הבוקר שלו בצהרים
ארוחת הבוהריים החדשה במסעדת אנדיב במלון ווסט באשדוד, ממזגת מרכיבים נבחרים מארוחות הבוקר והצהרים במחיר 89 שקל לסועד

 

נכון שאין דבר יותר טוב מלהרגיש בבית כשאתה דווקא אוכל בחוץ? המרכיבים המרכזיים די דומים: כיסאות נוחים, עיצוב נאה, מוזיקת רקע נעימה, והבונוס הגדול כמובן: מישהו אחר בישל עבורך ומישהו אחר ידיח את הכלים שלך, ועליך רק מוטל להתרווח, לאכול ולשתות כיד המלך, ולקחת את הכל  ב"פסנסיה" כפי שנוהג שמעון פרנס לומר.

סלטים, גבינות ומאפים המאפיינים את ארוחת הבוקר, ותבשילים חמים המתאימים יותר לצהרים
סלטים, גבינות ומאפים המאפיינים את ארוחת הבוקר, ותבשילים חמים המתאימים יותר לצהרים. צילום ליסה אובליגנהרץ

זו בדיוק הייתה התחושה שליוותה אותנו כשהתיישבנו לנו בצהרי יום שישי במסעדת אנדיב הממוקמת במלון ווסט הצופה אל חוף הים באשדוד. הפעם האחרונה שהיינו כאן הייתה באחת מהפסקות האש של מבצע צוק איתן, ועל הצד הקולינרי ניצח שף גיא פרץ. הפעם הגעתי עם הגברת הראשונה לבחון מקרוב את הבראנץ' או הבוהריים החדש, אותו יצר השף החדש אנטולי שפיר (לשעבר סגן שף מלון דניאל הרצליה) בעזרת שף קוקי אבוטבול מ"תנובה שף", וממזג בתוכו את שני העולמות: סלטים, גבינות ומאפים המאפיינים את ארוחת הבוקר, ותבשילים חמים המתאימים יותר לצהרים.

תמורת 89 שקל ליחיד, מחיר שווה פחות או יותר למחיר ארוחה עסקית במסעדה איכותית - נהנים  הסועדים משפע גסטרונומי
תמורת 89 שקל ליחיד, מחיר שווה פחות או יותר למחיר ארוחה עסקית במסעדה איכותית – נהנים הסועדים משפע גסטרונומי. צילום ליסה אובליגנהרץ

"יש באשדוד מספר מסעדות וותיקות ומצליחות כמו 'אידי' ו'פסקדו', וחשבתי על רעיון ייחודי שימשוך אלינו קהל לצהרים, כאשר בלאו הכי עומד לרשותנו הצוות שעושה את ארוחת הבוקר", מסביר יניב אדיבי, מנכ"ל מלון ווסט מרשת טמרס, כיצד נולד הבראנץ' החדש והייחודי המוגש בימים שני עד שישי בין השעות  11:30-14:00 לאורחי המלון ולקהל הרחב. "כמלון בוטיק, חשוב לנו לבנות עוד אפיק עבור מי שמתעוררים מאוחר, וכל אלה שיצאו בערב לפני ולא לחוץ להם להתעורר מוקדם כדי לאכול ארוחת בוקר. זו אופציה מתאימה לכל מי שרוצה לאכול את ארוחת הבוקר שלו בצהרים, ואפשרות לאנשי עסקים וקבוצות ליהנות מארוחה חלבית עשירה  ומעולה. המטרה היא להביא בשורה חדשה לעיר אשדוד. יש לנו הכל מכל, כולל מנות בריאותיות וטבעוניות".

בימי שישי, לקראת השבת בפתח, נוספים לארוחת הבוהריים דגים בסגנון מרוקאי, בורי ומנות חגיגיות נוספות
בימי שישי, לקראת השבת בפתח, נוספים לארוחת הבוהריים דגים בסגנון מרוקאי, בורי ומנות חגיגיות נוספות. צילום ליסה אובליגנהרץ

תמורת 89 שקל ליחיד, מחיר שווה פחות או יותר למחיר ארוחה עסקית במסעדה איכותית – נהנים  הסועדים משפע גסטרונומי הכולל מיצי הדר, קאווה, שתייה חמה, סלטים, מבחר גבינות בוטיק מהארץ ומחו"ל כמו גאודה בטעמים, ברי, פטה, גבינת עיזים, פרמזן, קשקבל ורוקפור. לצד הגבינות עמדת פירות טריים, פירות יבשים, מעדנים ודגני בוקר כמו פשתן, קוואקר, סובין ועוד שלל דגנים, סילאן, חלווה, ויוגורטים מיוחדים בטעמים וצנצנות אישיות. פיצה הנאפית בתנור לעיני הלקוח, לחמים ולחמניות, עוגות ומאפים, שקשוקה ירוקה, שקשוקה אישית אדומה, לזניות, עמדת סלטים הכוללת סלט קינואה, סלט ירוקים עם פיצוחים, סלט עדשים שחורות, סלט ישראלי, וזה עוד לא הכל. ראוי לציין כי בימי שישי, לקראת השבת בפתח, נוספים לארוחת הבוהריים דגים בסגנון מרוקאי, בורי ומנות חגיגיות נוספות כחיזוק לדג מלוח הרינג שמאלץ, סלמון בכבישה ביתית, דג כבוש וטונה מעושנת המוגשים בשאר ימות השבוע.

עסקה קולינרית משתלמת במחיר הוגן
עסקה קולינרית משתלמת במחיר הוגן. צילום ליסה אובליגנהרץ

בשורה התחתונה מדובר בעסקה קולינרית משתלמת במחיר הוגן, שמתאימה גם למי שזמנו מוגבל ובמיוחד למי שיכול לקחת לעצמו פסק זמן ולאכול בקצב ה"סיגה- סיגה" (לאט לאט ביוונית). אפרופו יוונית, הרי שבתוך שבועות ספורים יקבל הבראנץ' הנדיב של "אנדיב" גוון יווני, וזה אומר שהצלחות והכלים יהיו בכחול ולבן, תמונות נוף יווניות יפארו את קירות המסעדה, וחלק מהמנות יפנו את מקומן לטובת צזיקי, סלט יווני, ומנות נוספות מאתונה ופיראוס.

מסעדת אנדיב, הטיילת 21 אשדוד, שני–שישי 11:30-14:00. 073-2866806

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר