חומרים:
שמן זית
חצי כוס אורז הודי סוגת
3 בצלים, קצוצים
3 גזרים, מגורדים
1 שורש פטרוזיליה מגורד
1 שורש סלרי, קצוץ דק
4 גבעולי סלרי, קצוצים
5 שיני שום קצוצות דק
4 תפוחי אדמה שלמים, קוביות
4 גזרים, קוביות גדולות
1 דלורית, חתוכה לקוביות
3 קישואים, חתוכים לטבעות
4 פרחי ברוקולי (קפוא או טרי)
מלח ופלפל על פי הטעם
כורכום
אופן ההכנה:
חממו שמן זית בסיר גדול וטגנו בו את הבצלים, הגזרים והשורשים.
הוסיפו את שאר הירקות ואת האורז. ערבבו מעט.
צקו מים רותחים בכמות שתכסה את כל הירקות, תבלו במלח ופלפל וכרכום.
בשלו שעה וחצי על אש נמוכה.