חומרים:
1.5 כוסות פסטה פפרדלה ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 חציל
1 בצל
3 פלפלים בצבעים שונים
1 קישוא
4 שיני שום
1 צנצנת רוטב עגבניות פומודורו ברילה
4 כוסות מים
קורט אורגנו יבש
קורט טימין יבש
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סוכר
מלח
מעט טבסקו
פרמזן
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לקוביות ומאדים בסיר עם שמן הזית, כ- 5 דקות.
מוסיפים את רוטב בעגבניות ו- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה כ- 25 דקות נוספות.
מוסיפים את הפסטה ומתבלים.
יוצקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת גס.
צילום סטודיו סליס