פוזילי גבינות ושלל פטריות

אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות עד שהתערובת מתייצבת והציפוי מזהיב. צילום רונן מנגן
מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון למאפה חגיגי לרגל חג השבועות: פוזילי עם מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות כדי שיהיה חג שמח וטעים. אפשר גם במהלך השנה

חומרים ל-4 מנות

1/2 חבילת פוזילי מבושלת לפי הוראות היצרן

1 מיכל שמנת מתוקה לבישול

1/2 צנצנת רוטב עגבניות כמו נפוליטנה של ברילה

2 ביצים

8 פטריות שמפיניון פרוסות

4 פטריות פורטובלו פרוסות

8 פטריות ירדן פרוסות

1 בצל קצוץ

2 שיני שום מעוכות

1 כף עלי תימין טריים

שמן זית לפי הצורך

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

1/2כוס גבינת פרמזן מגוררת

1/2 כוס פירורי לחם

צילום רונן מנגן

אופן ההכנה

מעבירים את הפסטה המבושלת לקערת ערבוב גדולה.

טורפים שמנת עם ביצים.

מוסיפים רוטב עגבניות.

מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הפסטה.

מחממים שמן זית במחבת גדולה.

מזהיבים את הפטריות הפרוסות.

מוציאים את הפטריות מהמחבת.

מחממים שוב שמן זית.

מזהיבים קלות את הבצל והשום ומוסיפים תימין.

מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום וגבינת המוצרלה לתערובת הפסטה.

מתקנים תיבול.

מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת.

מפזרים מעל פירורי לחם ופרמזן.

אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כ-30 דקות עד שהתערובת מתייצבת והציפוי מזהיב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר