חומרים:
200 גר' סינטה
½ כוס יין לבן
½ כוס שמן זית
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
מלח, פלפל
חומץ בלסמי
50 גר' תערובת עלי בייבי שטופים
3 שיני שום
1 ג'בטה
אופן ההכנה:
קולים את הפלפלים עם שמן זית,מעט חומץ בלסמי ושום כתוש.
פורסים את הבשר לפרוסות דקות וסוגרים במחבת עם מעט מהשמן.
מוסיפים למחבת עם הבשר את היין הלבן ומעט חומץ בלסמי, ומבשלים
כ- 2 דקות.
מתבלים את עלי הבייבי במלח, פלפל שמן זית ושום כתוש.
מסדרים על צלחת ומגישים. ניתן להגיש גם בג'בטה.