חומרים (6 מנות):
חומרים לסלט:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן
חומרים לרוטב:
150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן אגוזים
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוציאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעבירים את התכולה למים עם קרח.
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב.
הגשת המנה:
מטבילים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת.
מסדרים את החסות על הצלחת, ומעליהם מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.
מסעדת Olive Leaf שרתון תל אביב, הירקון 115 ת"א, 03-5219300