חומרים:
1 כוס בורגול מושרה
1 כוס עדשים שחורות מבושלות
1 בטטה בינונית חתוכה קוביות 1 ס"מ, מתובלות במלח, פלפל שחור וסילאן – אפויות בתנור בחום גבוה
1 חופן אפונה חלוטה קלות
2 עגבניות קצוצות
1 פלפל אדום קצוץ
2 מלפפונים קצוצים
1בצל סגול קצוץ
1 כוס אגוזים, שקדים ובוטנים מסוכרים מכל הסוגים
1/2 כוס חמוציות
1 כף גדולה פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
אופן ההכנה:
לערבב הכל בקערה ולתבל בקורט מלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
מומלץ להמתין כחצי שעה לפני האכילה בכדי שכל הטעמים יתערבבו ויספגו.
צלם אסף לוי