מצרכים
2 גזרים
2 קישואים
רבע כוס שומשום
לרוטב
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
1 כפית דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים והקישואים. מסירים מהם רצועות בקולפן. מתקבלות רצועות דקות מאוד ומסולסלות מעט. מניחים את רצועות הגזר והקישואים בצלחת הגשה.
2. קולים את השומשום במחבת חמה מאוד ויבשה. מפזרים על הירקות.
3. שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עם סגירה הרמטית. מנערים היטב, יוצקים על הסלט ומגישים