מצרכים:
קוסקוס מלא – 250 גרם (זמן בישול תלוי בסוג הקוסקוס)
ברוקולי (מבושל) – 8 פרחים קטנים, כ- 65 גרם
צימוקים כהים – כפית, כ- 10 גרם
חמוציות (טבעיות) – 2 כפיות, כ- 15 גרם
בצל סגול – קצוץ דק, כף/חצי בצל בינוני, כ- 25 גרם
בצל ירוק – קצוץ דק, כף, כ- 10 גרם
נענע, כוסברה, פטרוזיליה – קצוץ דק, כף, כ- 4 גרם כל אחד.
פיסטוק קלוי – קצוץ דק, כפית, כ- 10 גרם
רוטב (שמן זית עשבי תיבול):
שום, כוסברה, פטרוזיליה, נענע, חומץ בן יין, שמן זית, מיץ לימון סחוט.
5 גרם שום
5 גרם כוסברה (כף)
5 גרם נענע (כף)
5 גרם פטרוזיליה (כף)
8 מ"ל חומץ בן יין לבן
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
70 מ"ל שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד עם הרוטב .
מניחים בצלחת עמוקה תוך בניית הסלט לגובה.
מפזרים פיסטוק מלמעלה.
"פרש קיצ'ן" – רשת קפה בריאות הראשונה בישראל
סניפי הרשת בתל אביב: באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 – 03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה המכבי 40 – 03-5447701
א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00