מרכיבים:
1 חבילה ספגטי ללא גלוט, "ברילה"
100 גרם תרד טרי
3 כפות שמן זית מעולה
50 גרם גבינת גורגונזולה
100 גרם קשיו טבעי
אופן ההכנה:
בסיר גול מרתיחים 5 ליטר מים ומוסיפים כפית מלח.
מוסיפים את עלי התרד הטריים, לבישול קצר של 3 דקות, ומוציאים מהמים.
מכניסים למי בישול התרד את הפסטה.
בינתיים מכינים את הרוטב: טוחנים את התרד ביחד עם שמן הזית למשחה במרקם אחיד, ומתבלים במלח ופלפל.
קולים את הקשיו על מחבת יבשה, עד שמזהיב,
מוציאים מהמחבת וקוצצים מעט.
מסננים את הפסטה, מוסיפים את פסטו התרד.
מגישים עם גבינת גורגונזולה ושברי קשיו מעל.
צילום אסף אמברם