חומרים ל- 4 מנות:
800 גרם חזה עוף
למרינדה:
1 ליטר בירה
2 גבעולי טימין
2 גבעולי רוזמרין
2 שיני שום פרוסות
1 כף פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית
לרוטב:
1 ליטר ציר עוף/בקר
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לטעם
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה.
לצקת על חזה העוף ולהשרות במשך הלילה.
להביא את הציר לרתיחה ולצמצם את הנוזל לכדי מחצית.
להוסיף את השמנת המתוקה ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
לכבות את האש, להוסיף את החרדל ולתבל במלח ופלפל.
את העוף לצלות על הגריל או במחבת, ואז לצקת עליו את רוטב החרדל.