חומרים:
750 מ"ל יין אדום יבש
250 מ"ל ליקר שקדים
1/2 מנגו חתוך לקוביות
1/2 אננס חתוך לקוביות
1 אפרסמון
1/2 כוס פירות יער
250 ג' סוכר
מעט תמצית רום
אופן ההכנה:
להרתיח את היין עם ליקר השקדים, סוכר ותמצית רום כ- 2-3 דקות ולכבות.
להוסיף את כל הפירות פנימה לתוך התערובת.
בחורף להגיש חם ובקיץ לצנן לילה במקרר לפני ההגשה.
שף יעקב כץ, שף בכיר ב"מכללת השף", מעביר סדנת שף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולים עם יין לכבוד חודש הבוז'ולה. מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK" – שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.