מצרכים:
450 גר' פילה מוסר נקי חתוך ל- 2 יחידות
2 כפות שמן זית
3 כפות צלפים קטנים
2 כפות עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 מצקת ציר דגים
2 יח' לימון כבוש שלם (לחתוך לחצי)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
60 גר' חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס גס לפי הטעם
אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים קלות את השמן,
מניחים את פילה הדג בצד של העור.
מוסיפים מלח פלפל, ומבשלים כ- 4 דקות.
מוסיפים את היין.
הופכים את הפילטים.
מוסיפים את ציר הדגים, הצלפים, לימון כבוש וקוביות העגבניות.
מצמצמים את הרוטב לכמה דקות.
מוסיפים את החמאה ואת הפטרוזיליה.
מומלץ להגיש על פירה חם של תפו"א.
ממתכוני עכבר שף 2009