גבינה בתוך רוטב אדום – מתאים עם אורז או צ'פאטי
חומרים
3 עגבניות
1 בצל
כף גרגרי מלון
רבע כוס חלב
חצי כפית גרגרי כמון
רבע כפית כורכום
רבע כפי אבקת מרק עוף
חצי כפית אבקת כוסברה
חצי כפית גרם מסלה
שלושת רבעי כפית מלח.
150-100 גר' גבינת ריקוטה חתוכה לקוביות
כף שמנת או כף חלב וניל.
הכנה
בשמן לטגן זרעי כמון ולהוסיף את העגבניות הטחונות עם רבע כוס מים.
להוסיף את שאר התבלינים
את הבצל לחתוך ולאדות אח"כ לרסק ולהוסיף לווק
להוסיף 2 כפיות חמאה ואח"כ את גרגרי המלון + החלב הטחון לעיסה.
להוסיף את קוביות הגבינה לתוך הרוטב + רבע כוס מים.
למזוג הכל לקערית הגשה ולהוסיף באמצע כף שמנת או חלב וניל.
Palak Paneer
כנ"ל רק במקום העגבניות תרד קצוץ.
את חתיכות הגבינה לטגן לפני שמכניסים לרוטב