החומרים ל – 4 מנות
300 גרם עוף – בשר פרגיות חתוך לקוביות
1 חב' טורטליני מס' 83- ברילה
1 יחידה בצל
2 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
½ כוס יין אדום
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית טימין
לפי הטעם : מלח , פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, במקביל
1. מטגנים בצל עד שמזהיב , מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עד שמשנה את הצבע.
2. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן עם שני השום הכתושות.
3. מוסיפים את היין ומרכזים.
4. מוסיפים את הפסטה
5. מוסיפים את עשבי התבלין והתבלינים ומגישים.