מתכון לארבעה סועדים
רכיבים לרוטב יוגורט
300CC יוגורט עזים
100CC שמנת מתוקה
1 כף גבינה 9 אחוז
מעט ג'ינג'ר טרי, שום ובצל ירוק
מעט שמן זית
רכיבים להכנת קבבונים
400 גרם פילה דניס ללא עור
400 גרם פילה מוסר ללא עור
רבע חבילה כוסברה קצוצה
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 בצל סגול בינוני קצוץ
מעט מלח, פלפל ושמן זית
אופן הכנת הקבבונים
לקצוץ את נדגים בסכין לקוביות קטנות, להוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה ושאר החומרים.ליצור באופן ידני קציצות קטנות.
לצרוב את הקציצות על מחבת פסים כבדה וחמה למשך 2 דקות מכל צד.
אופן הכנת הרוטב
לערבב את כל החומרים, להניח לחצי שעה, ולסנן דרך מסננת צפופה
צורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש לצד המנה סלט ירוק וכן את רוטב היוגורט לצד המנה או על הקבבונים והסלט.