מצרכים:
300 גרם גבינת מסקרפונה
1 מקל וניל
2 תפוזי סחוטים
1 תפוז מגורד
150 גרם סוכר
50 גרם חמאה
500 גרם קדאיף
מי סוכר
לקישוט:
פיסטוק טחון, סילאן
אופן ההכנה:
את גבינת המסקרפונה מערבבים עם פנים מקל הווניל, מיץ התפוזים, סוכר וגרידת התפוז.
את הקדאיף מערבבים עם החמאה.
מסדרים שכבת קדאיף על תבנית.
במרכז את תערובת הגבינה.
מעל שכבת קדאיף נוספת.
אופים בחום 180 מעלות במשך 15 דקות.
לאחר ההוצאה מהתנור מוזגים מעל מי סוכר.
הגשה:
לפזר מעל פיסטוק טחון או קליפת תפוז וסילאן
מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל