קן פירות

מרכיבים:12 חרוטים משוקולד50 גר' משמש50 גר' שזיפים מיובשים50 גר' צימוקים50 גר' אגוזים50 גר' תמרים50 גר' פיסטוק גרוס200 גר' מחמאה3 כפות ברנדיגרידת לימון2 דפים בצק פילו100 גר' אטריות קדאיף1/2 כוס סילאן1/2 כוס סוכראופן ההכנה:לאפות בתבנית חד פעמית ריבוע בגודל 18 ס"מ בצק פילו.למלא בתבנית את איטריות הקדאיף ולבצע אפייה קצרה. לאחר האפייה למזוג את הסילאן על הקונכייה כשהיא חמה. במחבת להמיס מחמאה ולהוסיף את הסוכר, ברנדי, גרידת לימון.לקרמל מעט.לערבב בתוך הקונכיה את כל הפירות היבשים ולבנות את המנה.משכן האירועים בית האופרה, ח' האורגים 25, אשדוד, טל' 08/8517000

מרכיבים:
12 חרוטים משוקולד
50 גר' משמש
50 גר' שזיפים מיובשים
50 גר' צימוקים
50 גר' אגוזים
50 גר' תמרים
50 גר' פיסטוק גרוס
200 גר' מחמאה
3 כפות ברנדי
גרידת לימון
2 דפים בצק פילו
100 גר' אטריות קדאיף
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:
לאפות בתבנית חד פעמית ריבוע בגודל 18 ס"מ בצק פילו.
למלא בתבנית את איטריות הקדאיף ולבצע אפייה קצרה.
לאחר האפייה למזוג את הסילאן על הקונכייה כשהיא חמה.
במחבת להמיס מחמאה ולהוסיף את הסוכר, ברנדי, גרידת לימון.
לקרמל מעט.
לערבב בתוך הקונכיה את כל הפירות היבשים ולבנות את המנה.

משכן האירועים בית האופרה, ח' האורגים 25, אשדוד, טל' 08/8517000

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר