מתכון ל- 5 אנשים
חומרים:
חצי קילו עלי תרד טריים – שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל – מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת,
יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מגישים חם/קר.
להגשה – מומלץ להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל".
המלצת השף:
לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד)..
להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.