קרם:
חומרים:
1 כוס טחינה
1 כוס דבש
מעט אבקת קקאו או אבקת חרובים
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים. ולמרוח על העוגה.
אם נשאר אפשר למרוח על כריך.
קישוטים:
ניתן לקשט את העוגה בפצפוצי אורז, שלוה גדולה, שלוה קטנה, פירות יבשים, דובדבנים טריים (לא מסוכרים) – לא לשכוח להוציא חרצנים, תותים, מקלות ביגל'ה ללא מלח, לילדים גדולים – אגוזים ושקדים טריים.
אפשר ליצור שלג מפתיתי קוקוס, או לקשט בקישוטי פלסטיק המיועדים לקישוט עוגות יום הולדת.
שרה בר אשר, תזונאית טבעית, מעבירה סדנאות לאוכל בריא ומהיר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, בגדרה ובאלקנה, טל. 0545493632. [email protected]