רוצים לשקשק בטרינידד? ברמנים ישראלים מוזמנים ללתחרות הקוקטיילים הבינ"ל אנגוסטורה 2010

התחרות תתקיים בשלושה שלבים, כשבראשון מוזמנים ברמנים ישראלים להציע את קוקטייל האנגוסטורה המקורי שלהם. מבין כל הנרשמים בארץ יבחרו עשרת הטובים ביותר, המועמד הישראלי המצטיין ישלח לגמר האירופאי שיתקיים באוקטובר בלונדון

חברת "שקד", משווקת משקה האנגוסטורה בישראל, מזמינה ברמנים ישראלים להתחרות בתחרות הקוקטיילים הבינלאומית של אנגוסטורה 2010.

התחרות תתקיים בשלושה שלבים, כשבראשון מוזמנים ברמנים ישראלים להציע את קוקטייל האנגוסטורה המקורי שלהם. מבין כל הנרשמים בארץ יבחרו עשרת הטובים ביותר, המועמד הישראלי המצטיין ישלח לגמר האירופאי שיתקיים באוקטובר בלונדון, והזוכה המאושר בתחרות האירופאית ישתתף בתחרות הגמר העולמי שתערך בטרינידד במרץ 2011.

איך משתתפים בתחרות?
ברמנים המעוניינים להשתתף בתחרות, צריכים להירשם עד 05/8/2010.
שולחים לחברת שקד מייל המסביר את ההשראה מאחורי הקונספט של הקוקטיילים ושמם. אל המתכונים יש לצרף תמונות של המתמודד מכין את הקוקטיילים, ותמונה של כל קוקטייל מוכן להגשה. ה
קריטריונים לשיפוט הם מראה חיצוני, טעם, ארומה, דרך ההכנה ופרזנטציה. בתחרות עצמה ניתן להשתמש בכל טכניקה (שייקר, מערבל חשמלי, בנייה ישירה וכו'), ובסיום ההכנה כל מועמד יניח מול השופטים את הקוקטיילים.
אין להשתמש באביזרים ממותגים ,ועל כל ברמן יגיע עם ערכה משלו.

מהם התנאים להגשת הקוקטייל?
כל ברמן רשאי להגיש מועמדות רק פעם אחת, ועליו להכין שני מתכונים לקוקטיילים, כאשר הזמן המוקצב להכנת שני הקוקטיילים הוא 7 דקות.
על המתכונים להיות מקוריים ולא קוקטיילים קלאסיים, והם יוגשו בכל כוס קלאסית מקובלת, למעט צ'ייסר ושוט.
אחד הקוקטיילים חייב להכיל "אנגוסטורה ביטר", והקוקטייל השני חייב להכיל רום אנגוסטורה רזרבה 3 שנים, רום אנגוסטורה 5 שנים, או רום אנגוסטורה 1824.
ניתן לשלב בקוקטייל השני גם את האנגוסטורה ביטר. יתר המרכיבים נתונים לבחירתו של המתמודד.
בכל קוקטייל צריכים להיות מינימום 3 מרכיבים ומקסימום 7, אין להשתמש במרכיבים מתוצרת עצמית, ואין להשתמש בקוניאק או ברום למעט אנגוסטורה. שאר ההנחיות נמצאות באתר.
יש לתת שם לכל קוקטייל ואין להשתמש בשם המקושר לגסויות.

חוששים או מתלבטים? 
ב- 1/08/10 תתקיים פגישה בפורום ברמנים בבר שישקו, רחוב הר סיני 2, תל אביב, בין השעות 13.00-16.00.
בפורום יתנסה כל ברמן בהכנת הקוקטיילים בשטח סטרילי לפי חוקי התחרות. צלם מטעם חברת שקד יצלם את המתמודדים, ונציג חברת שקד יתרגם את שמות הקוקטיילים והמתכון לאנגלית. על המתמודדים להגיע בלבוש ייצוגי, לא ממותג, עם ערכת ברמנים אישית, וכן להביא את הכוסות והמשקאות, למעט אלו אשר יהיו זמינים לשימוש על פי חוקי התחרות.

כאמור, תאריך אחרון להרשמה 05/8/2010.
את המתכונים יש לשלוח ל: [email protected]
פרטים נוספים באתר
והקלקה על הלוגו של Angostura .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר