חומרים ל- 4 סועדים:
800 גר' בשר כתף טלה או סינתה טלה(חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ)
בצל גדול (חתוך ל- 8 חלקים)
פלפל ירוק חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
16 פטריות שלמות
למרינדה:
מלח, פלפל, 2 שיני שום, 2 עלי דפנה, בזיליקום, 2 שיני שום כתושות
מיץ מ- 2 לימונים, כף שמן זית, ½ כוס יין לבן
8 שיפודים
אופן ההכנה:
לשפד לסירוגין על השיפוד את קוביות הבשר, הפלפלים, הבצל והפטריות.
להכין בתבנית מרובעת מרינדה מהיין, הלימון, השמן והתבלינים.
לסדר את השיפודים בתוך התבנית עם המרינדה, לכסות ולהכניס למקרר ל- 24 שעות.
לצלות בגריל פחמים או בגריל חשמלי, ולהגיש עם מבחר סלטים ולחם טרי.
תגובה אחת
הי, אפשר בגריל בתנור? עם השיפודים? תודה. חגים שמחים