חומרים לארבע מנות
12 שרימפסים בינוניים ורצוי טריים
10 גזרים מגוררים במגרדת גסה
חופן כוסברה קצוצה
שמן צ'ילי חריף (לפי הטעם- זה צריך להיות חריף)
1.5 כף שמן זית
2 כפות שמן סומסום
כפית דבש
70 גר' בוטנים קצוצים
גרידה מקליפת לימון אחת
רבע כוס סויה
אופן הכנה
בקערה מערבים את הגזר, דבש, קליפת הלימון המגורדת, שמן צ'ילי, זית, סומסום, רוטב הסויה והכוסברה.
מסדרים ב-4 קעריות קטנות ומפזרים מעל את הבוטנים.
את השרימפס מנקים ושולקים לשנייה במיים רותחים. מסדרים 3 שרימפסים על כל קערית סלט.