fbpx

אגוזי מלך עטופים בבצק גבינות ושומשום

25 חצאי אגוזי מלך50 גרם שומשום1 ביצה טרופהלבצק גבינות100 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה בטעם חמאה רכה200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק100 גרם גבינת פטה מגוררת דק3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי1 כוס קמח2 כפות שמנת חמוצהמלח, פלפל לבן3 כפות עירית קצוצהתבנית מרופדת בנייר אפייהאופן ההכנהשמים בקערה את כל המרכיבים לבצק גבינות ולשים לבצק אחיד.מקררים שעה. מחלקים את הבצק ל- 25 כדורים.משטחים כל כדור בצק. שמים במרכז חצי אגוז, עוטפים את האגוז בבצק ומעצבים לצורת גליל. מניחים בתבנית.מורחים בביצה טרופה וזורים מעל שומשום.מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), אופים עד להזהבה ומגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

25 חצאי אגוזי מלך
50 גרם שומשום
1 ביצה טרופה

לבצק גבינות
100 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה בטעם חמאה רכה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
100 גרם גבינת פטה מגוררת דק
3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי
1 כוס קמח
2 כפות שמנת חמוצה
מלח, פלפל לבן
3 כפות עירית קצוצה
תבנית מרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה
שמים בקערה את כל המרכיבים לבצק גבינות ולשים לבצק אחיד.
מקררים שעה. מחלקים את הבצק ל- 25 כדורים.

משטחים כל כדור בצק. שמים במרכז חצי אגוז, עוטפים את האגוז בבצק ומעצבים לצורת גליל. מניחים בתבנית.

מורחים בביצה טרופה וזורים מעל שומשום.

מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), אופים עד להזהבה ומגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר