25 חצאי אגוזי מלך
50 גרם שומשום
1 ביצה טרופה
לבצק גבינות
100 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה בטעם חמאה רכה
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק
100 גרם גבינת פטה מגוררת דק
3 כפות גבינת שמנת בטעם טבעי
1 כוס קמח
2 כפות שמנת חמוצה
מלח, פלפל לבן
3 כפות עירית קצוצה
תבנית מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל המרכיבים לבצק גבינות ולשים לבצק אחיד.
מקררים שעה. מחלקים את הבצק ל- 25 כדורים.
משטחים כל כדור בצק. שמים במרכז חצי אגוז, עוטפים את האגוז בבצק ומעצבים לצורת גליל. מניחים בתבנית.
מורחים בביצה טרופה וזורים מעל שומשום.
מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ), אופים עד להזהבה ומגישים חם.
