fbpx

אגסים אפויים במלית גבינה

מצרכים6 אגסים6 כפיות אבקת סוכרמעט אגוז מוסקט1 כוס יין לבן יבש2 כפות ברנדי1 כף סירופ מייפל100 גר' גבינת צאן מפוררתשליש כוס פירורי קרקריםשליש כוס אגוזי פקאן קצוצים גס50 גר' חמאהההכנהקולפים את האגסים, חוצים ומרחיקים את הליבה. מניחים בתבנית אפייה, כשהחלק החתוך כלפי מעלה. מפזרים עליהם אבקת סוכר ומעט אגוז מוסקט.מערבבים יין, ברנדי ומייפל ומוסיפים לתבנית. מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, עד שהאגסים מתחילים להתרכך.מערבבים גבינה פירורים, אגוזים וחמאה, עדיף במזלג ולא במעבד מזון. מסירים את נייר האלומיניום, ממלאים את האגסים בתערובת ואופים ללא מכסה כ-10 דקות. מגישים עם הנוזלים שנותרו בתבנית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
6 אגסים
6 כפיות אבקת סוכר
מעט אגוז מוסקט
1 כוס יין לבן יבש
2 כפות ברנדי
1 כף סירופ מייפל
100 גר' גבינת צאן מפוררת
שליש כוס פירורי קרקרים
שליש כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
50 גר' חמאה

ההכנה
קולפים את האגסים, חוצים ומרחיקים את הליבה. מניחים בתבנית אפייה, כשהחלק החתוך כלפי מעלה. מפזרים עליהם אבקת סוכר ומעט אגוז מוסקט.

מערבבים יין, ברנדי ומייפל ומוסיפים לתבנית. מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 170 מעלות, עד שהאגסים מתחילים להתרכך.

מערבבים גבינה פירורים, אגוזים וחמאה, עדיף במזלג ולא במעבד מזון. מסירים את נייר האלומיניום, ממלאים את האגסים בתערובת ואופים ללא מכסה כ-10 דקות. מגישים עם הנוזלים שנותרו בתבנית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר