אגסים ביין וסורבה אגסים

החומרים:1 ק"ג סוכר 1 ליטר מים 6 אגסים מקולפים ונקיים (ללא העוקץ והגרעינים)1/4 1 כוסות יין אדום יבש 1/4 כוס סוכר1 מקל קינמון1 קורט ציפורןאופן ההכנה:מרתיחים הסוכר והמים, מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות. מצננים לגמרי.מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים), היין, הסוכר, מקל הקינמון והציפורן לסירופ, ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהאגסים רכים במשך 20-30 דקות.סורבה אגס בייןניתן לטחון את האגסים ביין ולהכין מהם סורבה מרענן.החומרים:200 מ"ל מחית אגס ביין אדום375 מ"ל סירופ סוכר175 מ"ל מים2 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה: מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.

החומרים:
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
6 אגסים מקולפים ונקיים (ללא העוקץ והגרעינים)
1/4 1 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס סוכר
1 מקל קינמון
1 קורט ציפורן

אופן ההכנה:
מרתיחים הסוכר והמים, מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות.
מצננים לגמרי.
מכניסים את האגסים (ללא עוקץ וגרעינים), היין, הסוכר, מקל הקינמון והציפורן לסירופ, ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהאגסים רכים במשך 20-30 דקות.

סורבה אגס ביין
ניתן לטחון את האגסים ביין ולהכין מהם סורבה מרענן.
החומרים:
200 מ"ל מחית אגס ביין אדום
375 מ"ל סירופ סוכר
175 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים ומעבירים להקפאה במכונת גלידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר