מצרכים לבצק
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 ביצה
מצרכים למלית
250 מ"ל גרם שמנת מתוקה
80 גרם חמאת בוטנים (2 כפות גדושות)
60 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)
10 גרם אינסטנט פודינג וניל (1 כף)
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
50 גרם בוטנים קצוצים דק מאוד
אופן ההכנה
ללוש את כל המצרכים יחד לבצק אחיד.
לקרר כ- 30 דקות.
לרדד את הבצק עם מערוך.
לקרוץ ולמלא עם המלית.
לאפות בחום של 170 מעלות בין 8 עד 9 דקות.
לצנן ולאכול.
חברת קייטרינג תמרים מתמחה באספקת מגשי אירוח ושירותי קייטרינג חלביים, טבעוניים ובשריים. מתכונים נוספים באתר