אוזני המן במלית פרג

כ– 30 יחידותחומרים לבצק: 3 ביצים1/4 כוסות אבקת סוכר250 גרם חמאה רכה 1 כפית תמצית וניל½ 3 כוסות קמח תופחחומרים למלית:1 כוס מים100 גרם חמאה או מרגרינה¾ כוס סוכר250 גרם פרג טחון¾ כוס פירורי לחם 2 כפיות תמצית ונילכפית קליפת לימון מגוררכוס צימוקים (לא חובה)להגשה:אבקת סוכראופן ההכנה:הכנת הבצק: טורפים את הביצים, הסוכר, החמאה והווניל. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לבצק גמיש. אוספים לכדור, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר למשך שעה.הכנת המלית: מחממים את המים בסיר.מוסיפים את החמאה (או המרגרינה) והסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפרג, פירורי הלחם ותמצית הווניל. מסירים מהכיריים ומצננים. מוסיפים את הריבה ומערבבים.הכנת אוזני ההמן:מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית.מקפלים את השוליים פנימה, למשולש. מניחים בתבנית ואופים 12 דקות, עד הזהבה. מצננים וזורים אבקת סוכר.

כ– 30 יחידות

חומרים לבצק:
3 ביצים
1/4 כוסות אבקת סוכר
250 גרם חמאה רכה
1 כפית תמצית וניל
½ 3 כוסות קמח תופח

חומרים למלית:
1 כוס מים
100 גרם חמאה או מרגרינה
¾ כוס סוכר
250 גרם פרג טחון
¾ כוס פירורי לחם
2 כפיות תמצית וניל
כפית קליפת לימון מגורר
כוס צימוקים (לא חובה)

להגשה:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
הכנת הבצק:

טורפים את הביצים, הסוכר, החמאה והווניל.
מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים לבצק גמיש.
אוספים לכדור, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר למשך שעה.

הכנת המלית:
מחממים את המים בסיר.
מוסיפים את החמאה (או המרגרינה) והסוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפרג, פירורי הלחם ותמצית הווניל.
מסירים מהכיריים ומצננים.
מוסיפים את הריבה ומערבבים.

הכנת אוזני ההמן:
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית.
מקפלים את השוליים פנימה, למשולש.
מניחים בתבנית ואופים 12 דקות, עד הזהבה.
מצננים וזורים אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר