אוזני המן מבצק פריך במילוי פרג

להכנת 30 יחידותהחומרים הדרושים לבצק:200 גרם סוכר 1 ביצה גדולה400 גרם חמאה רכה600 גרם קמח 1/2 כפית תמצית וניל החומרים הדרושים להכנת המילוי:130 גרם פרג120 גרם סוכר80 גרם פירורי ביסקוויט כההכפית מיץ לימוןתמצית ונילאופן ההכנה:  מערבבים את הסוכר עם הביצים, החמאה והתמצית, עד לקבלת תערובת אחידה.מוסיפים את הקמח, מעבדים עד לקבלת פירורים, ולשים קלות רק עד שנוצר בצק. משהים במקרר לחצי שעה.מכינים את המילוי: לטחון פרג לטחון פירוריםלהרתיח מים, סוכר ותמצית וניל.למזוג סירופ ומיץ לימון למיקסר ולערבב עם הפירורים. להוסיף פרג.מרדדים את הבצק לעובי 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן.אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אפשר לאבק את אוזני המן המוכנות באבקת סוכר.

להכנת 30 יחידות

החומרים הדרושים לבצק:
200 גרם סוכר
1 ביצה גדולה
400 גרם חמאה רכה
600 גרם קמח
1/2 כפית תמצית וניל

החומרים הדרושים להכנת המילוי:
130 גרם פרג
120 גרם סוכר
80 גרם פירורי ביסקוויט כהה
כפית מיץ לימון
תמצית וניל

אופן ההכנה: 
מערבבים את הסוכר עם הביצים, החמאה והתמצית, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, מעבדים עד לקבלת פירורים, ולשים קלות רק עד שנוצר בצק. משהים במקרר לחצי שעה.
מכינים את המילוי:
לטחון פרג
לטחון פירורים
להרתיח מים, סוכר ותמצית וניל.
למזוג סירופ ומיץ לימון למיקסר ולערבב עם הפירורים.
להוסיף פרג.
מרדדים את הבצק לעובי 4-3 מ"מ,
קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי.
אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
אפשר לאבק את אוזני המן המוכנות באבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר