אוזני המן פריכות

לקראת חגיגות פורים ומשלוחי המנות מציעה חברת כרמית מתכון של השף קונדיטור לורו לוי לאוזני המן פריכות וקלות להכנה

ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה. סוגרים את הצדדים לצורת משולש ומהדקים את קצות המשולש היטב. צילום אמיר מנחם

חומרים לבצק

1 ביצה בגודל בינוני

100 גרם אבקת סוכר

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

300 גרם קמח

למלית

מטבעות שוקולד כמו אגו לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים – מריר, חלב או לבן

צילום אמיר מנחם
צילום אמיר מנחם

אופן ההכנה

מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר.

מערבבים עד קבלת פירורים.

מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד קבלת בצק מאוחד.

מצננים במקרר כ- 45 דקות.

מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ- 5 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי.

ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה – חלב, לבן או מריר.

סוגרים את הצדדים לצורת משולש ומהדקים את קצות המשולש היטב.  אופים בחום של כ- 175 מעלות במשך 8 – 10 דקות.

מצננים לטמפרטורת החדר.

לקישוט ניתן לפזר אבקת סוכר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה