איך מחברים טאפס ופסטה ?

במסעדה תפריט איטלקי בעל קונצפט ייחודי ומקורי: מנות פסטה בשלושה רטבים שונים- פרי תכנונו ויצירתו של השף דרור שושן (ג'פניקה ועוד). לדוגמא: מיקס ניוקי- פסטו בזיליקום, רוזה, פומודורו. מיקס רביולי- גבינה בחמאת עגבניות, תרד בחמאה ומרווה, בטטה בשמנת ואגוזים.

טאפסטה (טאפס ופסטה) בר- מסעדה בירמיהו 54, ת"א ממוקמת מבנה בן 3 מפלסים: כניסת גן מטופחת ורחבה, בר מרכזי ובעל נוכחות בקומת האמצע, וגג משזף ומשקיף לימיי הקיץ התל- אביביים.

במסעדה תפריט איטלקי בעל קונצפט ייחודי ומקורי: מנות פסטה בשלושה רטבים שונים- פרי תכנונו ויצירתו של השף דרור שושן (ג'פניקה ועוד). לדוגמא: מיקס ניוקי- פסטו בזיליקום, רוזה, פומודורו.
מיקס רביולי- גבינה בחמאת עגבניות, תרד בחמאה ומרווה, בטטה בשמנת ואגוזים.

ראשונות 20-25 שקל:
קרפצ'ו עגבניות
קרפצ'ו בקר
קרוסטיני פטריות ופרמז'נו
אנטיפסטי
ועוד…

עיקריות 25-35 שקל:
מיקס עגבניות ושמן זית- ספגטי אליו אוליו, פנה ארביאטה, פטוצ'יני מדיטרנה.
מיקס שמנת- ספגטי פסטו פטרוזיליה ושקדים, פטוצ'יני רוזה, פנה בטטות ושמנת.
ספגטי אליו אוליו וזוקיני- בשמן זית, שום, פטרוזיליה ופרמז'נו
ספגטי פומודורו- ברוטב עגבניות טריו, שמן זית שום ובזיליקום
ספגטי פסטו- פטרוזיליה ושקדים בשמנת
פטוצ'יני בולונז'- בשר בקר וירקות שורש ביין אדום

טאפסטה – רח' ירמיהו 54 ת"א, 03-6047222 מ- 11:00- הלקוח האחרון , 7 ימים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר