fbpx

איך מחברים טאפס ופסטה ?

במסעדה תפריט איטלקי בעל קונצפט ייחודי ומקורי: מנות פסטה בשלושה רטבים שונים- פרי תכנונו ויצירתו של השף דרור שושן (ג'פניקה ועוד). לדוגמא: מיקס ניוקי- פסטו בזיליקום, רוזה, פומודורו. מיקס רביולי- גבינה בחמאת עגבניות, תרד בחמאה ומרווה, בטטה בשמנת ואגוזים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

טאפסטה (טאפס ופסטה) בר- מסעדה בירמיהו 54, ת"א ממוקמת מבנה בן 3 מפלסים: כניסת גן מטופחת ורחבה, בר מרכזי ובעל נוכחות בקומת האמצע, וגג משזף ומשקיף לימיי הקיץ התל- אביביים.

במסעדה תפריט איטלקי בעל קונצפט ייחודי ומקורי: מנות פסטה בשלושה רטבים שונים- פרי תכנונו ויצירתו של השף דרור שושן (ג'פניקה ועוד). לדוגמא: מיקס ניוקי- פסטו בזיליקום, רוזה, פומודורו.
מיקס רביולי- גבינה בחמאת עגבניות, תרד בחמאה ומרווה, בטטה בשמנת ואגוזים.

ראשונות 20-25 שקל:
קרפצ'ו עגבניות
קרפצ'ו בקר
קרוסטיני פטריות ופרמז'נו
אנטיפסטי
ועוד…

עיקריות 25-35 שקל:
מיקס עגבניות ושמן זית- ספגטי אליו אוליו, פנה ארביאטה, פטוצ'יני מדיטרנה.
מיקס שמנת- ספגטי פסטו פטרוזיליה ושקדים, פטוצ'יני רוזה, פנה בטטות ושמנת.
ספגטי אליו אוליו וזוקיני- בשמן זית, שום, פטרוזיליה ופרמז'נו
ספגטי פומודורו- ברוטב עגבניות טריו, שמן זית שום ובזיליקום
ספגטי פסטו- פטרוזיליה ושקדים בשמנת
פטוצ'יני בולונז'- בשר בקר וירקות שורש ביין אדום

טאפסטה – רח' ירמיהו 54 ת"א, 03-6047222 מ- 11:00- הלקוח האחרון , 7 ימים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה